USPEŠNO PREDSTAVLJANJE USSS NA SAJMU SPORTA

Nakon tri dana zavr[ena je manifestacija Sajam sporta koja je i ovoga puta okupila veliki broj posetilaca i ljubitelja sporta koji su mogli da vide, upoznaju i druže se sa svojim idolima,takođe i da se upoznaju sa uspesima granskih saveza i sportkih organizacija. Pisali smo već šta je posetiocima ponudio USSS-e a nakon tri dana aktivnosti u hali 1 Beogradskog sajma mogu se sumirati utisci. Neposredno po zvaničnom zatvaranju Sajma pričali smo sa Sinišom Jasnićem, predsednikom USSS-e.

fc18d469534abc23c81b629a6ffef96b5e9eda34cb8c791902aea67dc1e29a4e
Leon Lukman, Vanja Udovičić, Siniša Jasnić

“Ovo je bla izuzetna prilika da zajedno sa svojim kolegama iz sportskih saveza i resornim ministarstvom nastupimo na jednoj velikoj manifestaciji koja je okupila veliki broj učesnika, sportista i posetilaca. Raduje me da je na Sajmu bilo jako puno dece, budućih sportista koji su na mogli da vide šta rade sportski savezi ali i da se upoznaju sa našim sportistima koji su njihovi idoli. Sajam je bio izvanredno organizovan, mislim da smo iskoristili priliku da se na najbolji način prezentujemo ovde i pokažemo šta to mi radimo. Zadovoljni smo posetom na našem štandu i interesovanjem medija za naš rad.”

Bilo je dosta neformalnih sastanaka tokom Sajma.

“Jeste, imali smo prilike da razgovaramo sa ministrom Vanjom Udovičićem koji je obišao naš štand, sa Predragom Peruničićem, državni sekretarom i sa ostalim ljudima iz Ministarstva omladine i sporta, zatim sa našim kolegama iz granskih saveza sa kojima blisko sarađujemo, sa nekima koji imaju nove projekte a nisu na program Univerzijada. Bilo je zadovoljstvo podeliti sa svima njima iskustva i planove za budućnost kao i podsetititi se nekih zajedničkih, lepih, momenata koje smo doživeli ove godine. Podsećam još jednom mi smo bili jako uspešni na Univezijadi u Koreji gde smo osvojili sedam medalja a takođe odličja smo osvajali i na studenstskim šampionatima, ukupno šest u 2015. godini. Što se tiče USSS-e ova godina je bila jako uspešna,ujedno ti rezultati nas obavezuju da sledeće godine budemo bolji, pre svega na studentskim igrama u Hrvatskoj gde želimo da nastupimo u što kvalitetnijim sastavima i da se kući vratimo sa što većim brojem medalja. Planova ima još, ovo je samo deo lepih želja i obaveza koji nas očekuju u 2016.”- rekao je Siniša Jasnić.