OVAKO IZGLEDA LOGO UNIVERZITETSKIH SPORTSKIH IGARA U BEOGRADU 2020 - februar 6, 2016

Nakon što smo vam predstavili knjigu kandidature imaćete mogućnost da vidite i idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara.

POGLEDAJTE KNJIGU KANDIDATURE BEOGRADA ZA EVROPSKE UNIVERZITETSKE IGRE 2020. - februar 5, 2016

http://trofejgradazrenjanina.com/wp-content/uploads/2016/02/EUG2020-WHY-BELGRADE.pdf , ovo je link na kome možete videti knjigu kandidature Univerzitetskog sportskog saveza Srbije koja je smao prvi korak ka dobijanju domaćinstva Evropskih sportskih studentskih igara 2020. godine

USSS PREDAO KNJIGU KANDIDATURE BEOGRADA ZA EVROPSKE UNIVERZITETSKE IGRE 2020. - februar 3, 2016

“Knjiga kanadidature za dobijanje organizacije EUSA igara završena je u predviđenom roku i poslata u sedište Evropske studentske sportske asocijacije. Mislim da je urađena po najvišim standardima i ako bi je poredili sa onim što smo radili za Univerzijadu 2009. godine ona je urađena mnogo bolje", rekao je Siniša Jasnić za sajt USSS-e.

USPEŠNO PREDSTAVLJANJE USSS NA SAJMU SPORTA - novembar 30, 2015

Jasnić: Raduje me da je na Sajmu bilo jako puno dece, budućih sportista koji su na mogli da vide šta rade sportski savezi ali i da se upoznaju sa našim sportistima koji su njihovi idoli. Sajam je bio izvanredno organizovan, mislim da smo iskoristili priliku da se na najbolji način prezentujemo ovde i pokažemo šta to mi radimo.

POČEO SAJAM SPORTA U BEOGRADU, PREDSTAVLJA SE I USSS - novembar 27, 2015

Prošle godine kroz sajamsku halu prodefilovalo je više od 40000 posetilaca a ove, obzirom da je manifestacija sada u većoj hali i da je pomerene u dane vikenda, očekivanja su da će posetilaca biti još više

USSS SPREMAN ZA SAJAM SPORTA - novembar 26, 2015

Pripreme Univrzitetskog sportskog sveza Srbije za predstojeći Sajam sporta ušle u samo završnicu

SASTANAK USSS I POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA - novembar 25, 2015

Predstavnici studentskih organizacija upoznali su Mariniku Tepić sa inicijativom da se u Srbiji, u Beogradu ali i gradovima koji gravitiraju Beogradu 2020. godine održe Evropske studentske igre.

RUKOMETNI TURNIR ZA STUDENTE U BEOGRADU - novembar 1, 2015

Po propozicijama takmičari moraju da imaju indeks i da budu mlađi od 25 godina. Nije nam bitno ko je odakle i za koga igra, na turniru mogu da učestvuju više škole, fakulteti, studentski domovi…Igrači uopšte ne moraju da budu sa istog fakulteta, dovoljno je da ispune prva dva uslova, da budu mlađi od 25 godina i da imaju indeks.

ZEKOVIĆ: PODRŽAVAMO ORGANIZACIJU IGARA U BEOGRADU - oktobar 25, 2015

Država itekako podržava kandidaturu Srbije i Beograda za domaćina Evropskih studentskih igara 2020. Smatram da imamo mogućnosti i uslove za održavanje ovakvog takmičenja u našoj zemlji.

LJUBLJANA PRVI KORAK DO IGARA 2020. - oktobar 20, 2015

Krajem prethodne nedelje Ljubljana je bila domaćin seminara EUSA-e posvećen organizaciji Evropskih studentskih igara 2020. godine. Pored domaćina u glavnom gradu Slovenije bili su prisutni predstavnici gradova i univerzitetskih saveza zemalja koje su zainteresovane za domaćinstvo, Tamperea i Beograda.

Univerzitetska košarka

Najave dogadjaja

Foto, video, vesti


Letnja Univerzijada - Gvanžu 2015 FOTO GALERIJA

Roterdam 2014