Uspešno predstavljanje na Sajmu sporta
Jasnić: Raduje me da je na Sajmu bilo jako puno dece, budućih sportista koji su na mogli da vide šta rade sportski savezi ali i da se upoznaju sa našim sportistima koji su njihovi idoli. Sajam je bio izvanredno organizovan, mislim da smo iskoristili priliku da se na najbolji način prezentujemo ovde i pokažemo šta to mi radimo.
Počeo Sajam sporta
Prošle godine kroz sajamsku halu prodefilovalo je više od 40000 posetilaca a ove, obzirom da je manifestacija sada u većoj hali i da je pomerene u dane vikenda, očekivanja su da će posetilaca biti još više
USSS spreman za sajam
Pripreme Univrzitetskog sportskog sveza Srbije za predstojeći Sajam sporta ušle u samo završnicu
Sastanak USSS i Pokrajinskog sekretarijata
Predstavnici studentskih organizacija upoznali su Mariniku Tepić sa inicijativom da se u Srbiji, u Beogradu ali i gradovima koji gravitiraju Beogradu 2020. godine održe Evropske studentske igre.
Rukometni turnir za studente u Beogradu
Po propozicijama takmičari moraju da imaju indeks i da budu mlađi od 25 godina. Nije nam bitno ko je odakle i za koga igra, na turniru mogu da učestvuju više škole, fakulteti, studentski domovi…Igrači uopšte ne moraju da budu sa istog fakulteta, dovoljno je da ispune prva dva uslova, da budu mlađi od 25 godina i da imaju indeks.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background