Logo Igara
Nakon što smo vam predstavili knjigu kandidature imaćete mogućnost da vidite i idejno rešenje za logo Evropskih studentskih sportskih igara.
Pogledajte knjigu kandidature
http://trofejgradazrenjanina.com/wp-content/uploads/2016/02/EUG2020-WHY-BELGRADE.pdf , ovo je link na kome možete videti knjigu kandidature Univerzitetskog sportskog saveza Srbije koja je smao prvi korak ka dobijanju domaćinstva Evropskih sportskih studentskih igara 2020. godine
USSS predao knjigu kandidature
“Knjiga kanadidature za dobijanje organizacije EUSA igara završena je u predviđenom roku i poslata u sedište Evropske studentske sportske asocijacije. Mislim da je urađena po najvišim standardima i ako bi je poredili sa onim što smo radili za Univerzijadu 2009. godine ona je urađena mnogo bolje", rekao je Siniša Jasnić za sajt USSS-e.
Uspešno predstavljanje na Sajmu sporta
Jasnić: Raduje me da je na Sajmu bilo jako puno dece, budućih sportista koji su na mogli da vide šta rade sportski savezi ali i da se upoznaju sa našim sportistima koji su njihovi idoli. Sajam je bio izvanredno organizovan, mislim da smo iskoristili priliku da se na najbolji način prezentujemo ovde i pokažemo šta to mi radimo.
Počeo Sajam sporta
Prošle godine kroz sajamsku halu prodefilovalo je više od 40000 posetilaca a ove, obzirom da je manifestacija sada u većoj hali i da je pomerene u dane vikenda, očekivanja su da će posetilaca biti još više
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background