JASNIĆU NOVO POVERENJE! Održana Izborna skupština Univerzitetskog sportskog saveza Srbije (FOTO)

1U hotelu „Kraun Plaza“ u Beogradu održana je Izborna skupstina Univerzitetskog sportskog saveza Srbije na kojoj je dosadašnji predsednik Saveza Prof. dr Siniša Jasnić ponovo dobio poverenje za novi četvorogodišnji mandat. Na ovoj sednici Skupštine usvojene su izmene i dopune Statuta USSS koji je usaglašen sa novim Zakonom o sportu, kao i Izvestaj o radu za 2016. godinu i Program rada za ovu godinu u kojoj je, svakako, najveca manifestacija učesće na 29.Letnjoj Univerzijadi koja se održava u avgustu ove godine u Kineskom Tajpehu.

Većinom glasova članova Skupstine USSS u punopravno članstvo u Savez je primljeno je Sportsko udruženje Univerziteta u Beogradu.

Skupstina je potvrdila novi mandat sledećim članovima Izvrsnog odbora USSS: Dejanu Madiću, Mensuru Memiću, Draganu Popovu, Stevanu Šegrtu, Aleksandru Vićentijeviću i Nebojši Jovanoviću.

Reizbor Prof. dr. Siniše Jasnića samo je potvrda svega onoga što je novi-stari predsednik uradio za Univerzitski sport u prethodnom mandatu, a podsetimo, upravo njegovo lobiranje, veze i kontakti u evropskoj univerzitetskoj sportskoj asocijaciji, donelo je Beogradu Univerzitetske sportske igre 2020.

FOTO: M.Rašić

2

3

5

4

 

About The Author