FUTSALERI PRVI U GRUPI: Beogradska magija zasenila Portugalce

Futsaleri Univerziteta u Beogradu plasirali su se među šesnaest najboljih timova Igara, pošto su, u derbiju grupe F, zahvaljujući izvanrednoj timskoj igri savladali domaću ekipu sa 6:3 (1:0). Beograđani su poveli golom, kapitena, Nikole Matijevića, koji je u 15. minutu materijalizovao bolju igru Beograđana. U drugom poluvremenu ekipa Vladimira Vuletića je pokazala sav svoj igrački potencijal i izvanrednu ekipu iz Portugala potpuno nadigrala.

-U prvom meču se osetio mali umor od puta, ali smo se sada već navikli na podlogu i odigrali mnogo bolje. Portugalci su odlična ekipa, ali smo pokazali karakter i timsku igru. Dižemo formu i verujem da ćemo u nastavku biti sve bolji. Ambicije su najviše, idemo po zlato – kaže Nikola Matijević, dvostruki strelac na meču.

Beograđani su ovom pobedom obezbedili prvo mesto u grupi i imaće lakšeg protivnika u šesnaestini finala.

-Odlična igra momaka, ovde smo svi u službi velikog rezultata, naš cilj je zlato i daćemo sve od sebe da dođemo do njega. Momci su pravi, pokazali su to danas na terenu, imali smo naspram sebe vrhunsku ekipu, koju smo u svim segmentima igre nadigrali – istakao je Vidan Bojović, pomoćni trener, koji je vodio ekipu sa klupe na ovom meču.

B. Komnenić